Kapat

Hindistan’ın Chandrayaan-2 Ay Görevi Açılışının Canlı Yayınını Nasıl İzleyebilirim?

Anasayfa
Teknoloji Hindistan’ın Chandrayaan-2 Ay Görevi Açılışının Canlı Yayınını Nasıl İzleyebilirim?

Apollo’nun 11. yılını kutlayan etkinlikler 11 Ay inişi devam ediyor, ancak Hindistan kendi ikinci görevi için ayağa kalkıyor.

Chandrayaan-2 adlı Dublaj , bu ayın aslı geçen Pazartesi günü planlanmıştı, ancak teknik bir koparma kalkıştan bir saat önce iptal edilmesine neden oldu.

Ayın güney kutup bölgesinde, evde yetiştirilen teknolojiyle yumuşak bir iniş yapmaya çalışan ve Hindistan’da yetiştirilen teknoloji ile ay bölgesini keşfetmek için ilk Hint gezisi. Bu görevle Hindistan, ay yüzeyindeki toprağı yumuşatan dördüncü ülke olacak.

Chandrayaan-2, 02:43 PM IST / 10:13 AM BST / 2:13 PT / 5:13 ET ET’de kalkış için ayarlanmıştır. Etkinlik, Hindistan Uzay Araştırmaları Örgütü’nün Twitter ve Facebooksayfalarında tekrar canlı yayınlanacak . Ayrıca kamu hizmeti yayıncısı Doordarshan’ın YouTube kanalında (en üste gömülmüş) canlı olarak da izleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

TESTLER